«Зміна клімату – це серйозний виклик для сучасного світу, саме тому зменшення карбонового сліду знаходиться серед стратегічних цілей групи Креді Агріколь. Паралельно з запровадженням енергоефективних технологій і вдосконаленням процесів банк усвідомлює важливість зменшення забруднення атмосфери. Цього року, окрім висаджування дерев, у рамках «Години Землі 2019» Креді Агріколь Банк на годину вимкнув підсвітку фасаду і реклами. Це знак солідарності з усіма прогресивними країнами, що турбуються про захист навколишнього середовища. Щороку дедалі більше компаній і людей приєднуються до акції, адже розуміють важливість відповідального ставлення до природи», — коментує Юрій Дзюба, директор департаменту логістики та управління нерухомістю Креді Агріколь Банку.

Банк уже третій рік поспіль продовжує турбуватися про довкілля, саджаючи дерева у різних районах столиці. Так Креді Агріколь компенсує викиди вуглекислого газу, що виникають внаслідок діяльності банку.

Підтримка екологічних проектів та зелених ініціатив є важливою складовою програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». Нагадаємо, у 2016 році команда банку висадила 50 ялинок у парку ім. Т.Шевченка. Вже наступного року, у 2017, Креді Агріколь подарував 50 горобин та катальп Дорогожицькому парку. Втім, масштаби проекту розширилися і навесні 2018 року банк подарував 12 000 сіянців сосни звичайної для НПП «Голосіївський».

Замовити «Кредитну картку» від Креді Агріколь Банку