Що це означає

  • Розробка поєднує в собі пакет інструментів для виробничих і аналітичних компаній аграрного сектора, а також IT-команд, задіяних в цій сфері.
  • Платформа буде надавати інформацію про стан сільськогосподарських культур на будь-якій території 24/7, пояснили розробники.
  • Програма буде постійно оновлювати інформацію про погодні умови (опади, температуру повітря, вологість, швидкість вітру і тд), тому користувачі заздалегідь дізнаватимуться про критичні погодні умови, які можуть загрожувати культурам.

«EOS Crop Monitoring Tool дозволить контролювати будь-які зміни на полях і проводити онлайн-моніторинг насадження нових культур і їх дозрівання. З ним фермери можуть оптимізувати свою роботу та витрати на утримання полів, а також визначити ключові напрямки для розвитку», — зазначив директор з продажу Олександр Сакаль.

Earth Observing System (EOS) — це міжнародна компанія, яка надає можливості автоматизованої ГІС-аналітики, поєднуючи інформацію з супутникових знімків і просторові дані. Головний офіс компанії знаходиться в Менло-Парк, Каліфорнія.