Олена Дмітрієва виступила на форумі «Нерухомість Львова у 2019-му: від іпотеки до нових тенденцій у комерційній нерухомості», організованому Українським клубом нерухомості.

На її думку, активізація іпотечного кредитування стане можлива внаслідок активного впровадження партнерських програм між банками й забудовниками. Серед найбільш перспективних регіонів для розвитку іпотеки заступник Голови Правління Глобус Банку назвала Київ, Харків і Львів.

«За темпами й обсягами будівництва Львів є другим містом у країні. Але, на жаль, іпотечне кредитування тут розвивається дуже повільно. Уже зараз ми досягли домовленостей із кількома будівельними компаніями про запуск спільних іпотечних проектів, а з деякими девелоперами перебуваємо на стадії переговорів. Так що найближчим часом Львів може стати одним із найактивніших міст за рівнем виданих іпотечних кредитів», — підкреслила Олена Дмітрієва.

У межах заходу відбулося обговорення актуальних питань регіону, огляд головних трендів в архітектурі та будівництві, а також розв’язання проблем галузі.

Аудиторія львівського форуму — девелопери, будівельні компанії, управляючі компанії, юридичні компанії, архітектори та інженери, дизайнери, інвестори, власники й топ-менеджери компаній.

Отримати «Бонус до депозитів» від Глобус Банку