У житловому комплексі Lake House, що зводиться корпорацією «Укрбуд» в Оболонському районі Києва, наближаються до фіналу роботи зі спорудження підземного паркінгу. Він вже готовий приблизно на 80%.

У всьому житловому комплексі також повністю завершені роботи зі зведення фундаменту та підвальних приміщень. Наразі будівельники зайняті монолітно-каркасними роботами в другій секції – вони проводяться на рівні третього поверху. Найближчим часом мулярі розпочнуть кладку зовнішніх стін будинку з червоної керамічної цегли.

ЖК Lake House – це проект корпорації «Укрбуд» бізнес-класу, двосекційний будинок змінної поверховості (до 25 поверхів) з підземним паркінгом. Будівля зводиться поруч з Андріївським озером на вулиці Маршала Малиновського в Києві, неподалік від столичної станції метро «Оболонь».

В Lake House спроектовані квартири найрізноманітніших планувань і площ: від однокімнатних до дворівневих шестикімнатних. Перший поверх призначений для об’єктів соціально-побутового та комерційного призначення – кафе, аптек, магазинів, офісів.

Квартири ЖК Lake House будуть оснащені системою розумного дому CLAP, яка допоможе економити до 40% на комунальних платежах, забезпечить надійний захист житла та комфорт новоселів. Ексклюзивна для будинків «Укрбуд» система від самого початку передбачена як невід’ємна частина квартири, окремо доплачувати за неї мешканцям не доведеться.