Шаблони, створені в мобільному додатку, синхронізуються з web-версією ПУМБ Online та навпаки. Це означає, що клієнту достатньо один раз створити або відредагувати шаблон, і він надалі буде відображатися і в мобільному додатку, і у web-версії.

«Функція створення шаблонів для регулярних переказів — необхідний елемент кожного мобільного банкінгу. Але ПУМБ Online від інших мобільних додатків відрізняє саме підхід до створення цієї функції. В ході досліджень ми виявили два поведінкових сценарії клієнтів, які лягли в основу алгоритмів переказів коштів. Саме завдяки такому підходу мобільний додаток ПУМБ Online стає ще більш зручним, простим та інтуїтивно зрозумілим інструментом для управління своїми фінансами», — прокоментував Михайло Сергієнко, директор департаменту Операційний сервісний центр ПУМБ.

Для зручності клієнтів в мобільному додатку реалізовано два сценарії проведення переказів. Щоб створити шаблон з розділу «Переклади» (знаходиться в нижній панелі меню), необхідно:

  • натиснути кнопку «Мої шаблони»;
  • вибрати опцію «Створити шаблон»;
  • придумати назву шаблону;
  • вказати, з якою карти / рахунку буде здійснюватися платіж і внести реквізити отримувача (карту або номер рахунку);
  • зберегти шаблон*.

Створення шаблону займає менше хвилини, зате в подальшому істотно спрощує проведення регулярних оплат — щоб виконати платіж по створеному шаблону, необхідно всього лише зайти в меню «Мої шаблони» і натиснути на необхідний шаблон. Ще один приємний сюрприз від розробників — тепер при здійсненні переказів на рахунок або карту ПУМБ в новій версії мобільного додатку ПУМБ Online буде відображатися ПІБ власника рахунку / карти.

Створити шаблон можна також після успішного переказу коштів або оплати кредиту. Після успішної операції додаток запропонує зберегти її як шаблон — користувачеві залишається тільки придумати назву.

Нагадаємо, клієнти банку встановили додаток з моменту його випуску в листопаді минулого року понад 300 тис. разів.

Замовити картку «ВсеМожу» ПУМБ