Члени парламенту звинуватили Беркоу у перешкоджанні проведення третього голосування щодо виходу Великобританії з ЄС, а також перевищенні своїх повноважень. Тепер голосування навряд чи відбудеться до проведення саміту ЄС, очікуваного в четвер, а Терезі Мей доведеться просити про чергову відстрочку, яка може затягнутися на кілька місяців, а може і до наступного року.

За інформацією газети Sun з посиланням на урядові джерела, Тереза ​​Мей готує прохання Дональду Туску щодо відстрочки Брексіта на період в 9-12 місяців. Ринок істотно не відреагував на цю новину. Судячи з усього, інвестори вже втомилися стежити за новинами про Brexit − усім очевидно, що терміни його проведення будуть перенесені, вважають на lblv.ru.

Великобританія вже сьогодні відчуває негативний ефект від виходу з Євросоюзу, який ще не відбувся. Економісти стверджують, що за останнє десятиліття у країні спостерігається найбільше скорочення інвестицій. У поточному році очікується зниження показника ще на 1%. Зменшення інвестицій знижує продуктивність, а також уповільнює зростання зарплат. Все це негативно відбивається на загальній економіці країни.

Багато фінкомпаній перенесли свої офіси до інших країн, а виробники автомобілів знизили плани по виробництву на території Великобританії. Міністр фінансів країни при цьому впевнений, що після підписання угоди Великобританії вдасться наростити обсяг інвестицій.