Дохід найманого співробітника завжди фіксований. Яким би висококласним фахівцем він не був, максимальна винагорода за його праці « ставка плюс премія». Інша справа — бізнес. Однак, із звільненням від верхньої планки прибутковості, підприємці здобувають несумірну кількість проблем: конкуренти, бюрократи, величезні вкладення, які ще треба повернути… «Селфтрейдинг ЦБТ» пропонує третій шлях. Цей унікальний бізнес-пакет від компанії Центр Біржових Технологій допомагає налагодити прибуткову торгівлю на світових фінансових ринках. Високоприбутковий бізнес з нульовим періодом окупності — чи можливо це? Відгуки про «Селфтрейдинг ЦБТ» підтверджують: не тільки можливо, але і просто і доступно!

Бізнес без головного болю разом з «Селфтрейдинг ЦБТ»

Одним з найнадійніших видів бізнесу в нашій країні вважається здача нерухомості в оренду. Багато хто мріє «прикупити квартирку-іншу» з тим, щоб здавати її і забезпечити собі стабільний дохід без зайвих турбот. Але, якщо задуматися, турбот у орендодавців достатньо, а рентабельність такого заняття дуже сумнівна. Пройде багато років, перш ніж прибуток від оренди покриє стартовий капітал, в той же час повернути цей капітал, якщо він терміново знадобиться, — непросте завдання.

А тепер порівняємо здачу квартир з таким видом бізнесу, як селфтрейдинг. Відгуки показують такі переваги:

  • немає конкуренції — клієнтів ніхто не переманить;

  • клієнтів теж немає — не треба витрачати енергію і кошти на їх пошуки;

  • ніяких витрат на утримання і ремонт;

  • повна незалежність від економіки, політики і погоди;

  • можна не боятися пожежі, затоплення або несумлінних квартирантів;

  • люди і організації дізнаються про ваш бізнес, тільки якщо ви самі їм розповісте.

До цього треба додати, що бізнес по системі «Селфтрейдинг ЦБТ» в будь-який момент можна припинити, стартовий капітал вивести, а в будь-який інший момент — почати все знову.

Що таке селфтрейдинг? Відгуки викривають міфи

Завдяки відгукам досвідчених професіоналів можна позбутися багатьох помилок про даний вид діяльності.

Міф: Це бізнес мільйонерів, недоступний звичайним людям.

Правда: В епоху інтернету не потрібно вкладати захмарні суми, щоб отримати доступ на фінансові ринки. Почати можна з малого, а ось заробити свій перший мільйон у такий спосіб — абсолютно реально.

Міф: Селфтрейдинг — це дуже складно.

Правда: Навчання селфтрейдингу з нуля і до впевненого володіння предметом займає 10 днів. Звичайно, з хорошими викладачами і за якісною, націленою на практику, програмою.

Саме таке навчання надається в рамках бізнес-пакету «Селфтрейдинг ЦБТ». А, окрім того, клієнт отримує повний супровід — від отримання базових знань до інформаційної та технічної підтримки угод. Експерти компанії допоможуть уникнути будь-яких підводних каменів на шляху до стабільного прибутку і дадуть відповідь на всі питання. Вступайте до лав селфтрейдерів разом з ЦБТ. З нами заробляють!