Renault Sandero. Бюджетний автомобіль французького походження Renault Sandero класу В має коефіцієнт збереження вартості 85,51%. Машину комплектують двигуном об'ємом 1,6 літра потужністю 82 кінських сили.

Hyundai Elantra. На другому місці — «кореєць» С-класу. Купивши його сьогодні, через 12 місяців власник зможе продати за 82,48% від початкової ціни. Автомобіль в нашій країні продається з декількома видами моторів від 128 до 150 кінських сил. У дорожчій версії, крім аудіосистеми і підігріву сидінь, автолюбителю запропонують клімат-контроль, підігрів задніх крісел і датчик дощу.

Читайте також: У лютому продажі нових авто знизилися

Skoda Superb. Цей автомобіль через рік їзди по українських дорогах можна продати зі знижкою всього в 16% — це найкращий показник в сегменті D. Автовласникам пропонується чотири варіанти двигунів на вибір. У списку додаткових опцій: масаж водійського крісла з вентиляцією і електроприводом, мультимедійна система із сенсорним екраном.

 Кредитні картки для водіїв допоможуть заощадити на пальному

Mazda CX-5. Японський кросовер став переможцем в класі SUV з коефіцієнтом збереження 92,06%. Базова комплектація пропонується з бензиновим 2-літровим мотором потужністю 150 л. с. Правда, в комплекті з нею йде механічна коробка.

Kia Sorento. Цей «кореєць» отримав коефіцієнт збереження вартості 83,33%. Автомобіль оснащений дизельним двигуном з об'ємом 2,2 л і потужністю 200 л. с., повним приводом і 6-ступінчастою автоматичною трансмісією.