Як зміниться розмір знижки


У торгових точках «Київхліб» знижка на хліб і хлібобулочні вироби для власників «Картки киянина» залежатиме від їх пільгової категорії.

  • 70% знижки отримають кияни-члени сімей загиблих в АТО, сім'ї загиблих Небесної сотні, діти-сироти, Праведники Бабиного Яру;
  • 60% — особи з інвалідністю внаслідок війни, в'язні концтаборів, гетто та інших місць вимушеного ув'язнення;
  • 50% — діти з інвалідністю з дитинства;
  • 25% — пенсіонери, які не працюють;
  • 20% — інші власники «Картки киянина».

Про інші зміни


«Всі, хто раніше користувалися знижками за „Картою киянина“, мали єдину знижку 25% і могли придбати необмежену кількість виробів. Тепер покупець може придбати всього одну одиницю», — сказала Хонда.

За її словами, завдяки цьому можна уникнути спекуляції, оскільки раніше підприємці скуповували по знижці велику кількість хліба й перепродували його за завищеною ціною.

 Отримати гроші до зарплати

Ідентифікувати пільговиків, як і раніше, будуть за допомогою терміналів «Ощадбанку», які до березня будуть встановлені по всій мережі «Київхліба».

Соціальна знижка діє на соціальні сорти хліба, які користуються найбільшим попитом: батон «Фірмовий», хліб «Фірмовий Український» і пшеничний хліб «Фірмовий». У «Київхліб» відзначили, що ціну на зазначені сорти виробів вираховуватимуть щоквартально як середню ринкову ціну на основі аналогічної продукції в супермаркетах міста.