Відтепер клієнти Таскомбанку, власники карток Visa, можуть оплачувати покупки та послуги за допомогою смартфонів та сервісу Google Pay. Сервіс дає можливість додавати картки Visa у додаток Google Pay та розраховуватися ними зі смартфону на безконтактних POS-терміналах у торгово-сервісній мережі та міській інфраструктурі.

«Розвиток технологій впливає на наше життя і банківський сектор не виключення. Протягом кількох років впровадження інноваційних технологій залишається одним із ключових складових стратегії активного зростання Таскомбанку. Нині, за результатами дослідження USAID та UNIT.City «ФінТех в Україні», ми є одним з основних партнерів фінтех-стартапів у країні. Завдяки цьому, в нас є можливість надавати нашим клієнтам доступ до найбільш сучасних продуктів і сервісів. Розвиток безготівкових розрахунків та цифрових гаманців — це тренд не лише в Україні, але й у всьому світі. Раді, що тепер клієнти Таскомбанку можуть розраховуватися за покупки за допомогою мобільного гаджета, адже він завжди під рукою. Це справді просто й зручно», — коментує Денис Раковський, Директор з продажів роздрібного бізнесу Таскомбанку.

Сервіс Google Pay дозволяє перетворити практично будь-який NFC-пристрій з підключенням до інтернету в безпечний платіжний інструмент: для оплати створюється унікальний шифр, який забезпечує максимальний рівень захисту платіжної транзакції.

Українці все активніше переходять до безготівкових розрахунків: за даними НБУ, за 9 місяців 2018 року 77,9% операцій з використанням банківських карток були безготівковими. В грошовому вираженні на безготівкові оплати припало 44,3%. За перші три квартали 2018 року цей показник збільшився більш ніж на 8 процентних пункти.

Google Pay доступний власникам Android-смартфонів з операційною системою KitKat 4.4 і вище, що підтримують технологію NFC. Для того, щоб почати користуватися сервісом, клієнтам Таскомбанку достатньо скачати додаток Google Pay з Google Play Store і додати дані карток Visa.

Замовити картку «Велика п'ятірка» Таскомбанку