Що це означає

  • Банк відзначено в номінації Best Private Banking Services Overall (найкращі приватні банківські послуги загалом).
  • Це вже третя міжнародна нагорода преміум-банкінгу Ощадбанку. Рік тому, за версією Euromoney, банк став найкращим консультантом з фінансового планування успішного майбутнього в сегменті Private Banking. У листопаді 2018 року Ощадбанк було відзначено номінацією Highly Commended Private Bank in Ukraine 2018 (високо оцінений банк приватного банківського обслуговування) в рейтингу Global Private Banking Awards 2018 від провідних британських журналів PWM (Professional Wealth Management) та The Banker, що входять до групи Financial Times.
  • Протягом 2018 року Ощад збільшив кількість преміум-клієнтів на 49%.

«Ощадбанк зміцнює свої позиції на ринку Private Banking, що підтверджують міжнародні експерти. Протягом року ми отримали вже третю міжнародну нагороду. Висока оцінка Euromoney вдвічі цінніша, адже Ощад, розвиваючи напрям преміум-банкінгу лише два з половиною роки, обігнав у рейтингу інші банки, що працюють на цьому ринку багато років», – зазначив голова правління Ощадбанку Андрій Пишний.

Довідка

Euromoney – міжнародний аналітичний журнал про банківський і фінансовий ринки. Аудиторія видання – топ-менеджмент великих компаній, інвестори, представники фінансового сектора в усьому світі. Саме рейтинги Euromoney вважаються найбільш авторитетними.