Все це підступи монстра Ви-тра-чай-ко, який змушує витрачати більше, піддаючись кожному імпульсивному бажанню. Але монстра можна побороти, і Універсал Банк буде поруч з вами в цій нелегкій битві.

Депозит «Святковий» захистить особисті фінанси від непотрібних витрат

Як бути з «зайвими» грошима? Витратити на одномоментні пориви або відкрити вигідний депозит і збільшити заощадження? Другий варіант виглядає більш привабливим.

Вигоди депозиту «Святковий»:

  • Мінімальна сума вкладу 5 000 грн;

  • Без дострокового зняття коштів — захист від Ви-тра-чай-ко;

  • З капіталізацією відсотків;

  • Термін депозиту — 4,5 місяці;

  • Зростаюча процентна ставка від 17% до 19%;

  • Подарунок — преміальний пакет VISA Platinum.

«Святковий» збереже і примножить особисті фінанси. В кінці терміну дії, на карту повернеться більша сума, яку буде приємно витратити на покупки. А Ви-тра-чай-ко буде сумувати — йому не вдасться змусити вас витратити гроші на позапланові покупки.

Розбираємо «Святковий» в деталях

При мінімальній сумі вкладу в 5 000 грн депозит стає доступним для більшості жителів України. Не пропустіть можливість випробувати депозит «Святковий» і збільшити свої заощадження.

Відсутність дострокового зняття грошей — перевага, яка дозволить капіталу вирости і не дасть зникнути під час пориву купити зайвого. Поки депозит зростає, є достатньо часу обдумати майбутні покупки і грамотно їх спланувати.

Капіталізація відсотків або можливість отримати відсотки на карту — фінанси працюють на вас.

Кожні 45 днів ставка зростає на 1%. Початкова ставка 17%, а до кінця терміну вкладу вона складе 19%.

Преміальний пакет VISA Platinum дає можливість купувати в багатьох українських і зарубіжних магазинах з партнерськими знижками.

Universal Bank радить не слухати його, а відкривати депозит «Святковий»: зручний термін розміщення та висока процентна ставка — монстр позбавлений аргументів.