До цього Юрій Задоя був виконуючим обов’язки Голови Правління  Конкорд банку» з листопада 2018 року (з березня 2017 – заступник Голови Правління і перший заступник Голови Правління).

За цей час:

— капітал Конкорд банку збільшено з 200 млн гривень до 270, кредитний портфель юросіб зріс з 285 млн до 418 млн, фізосіб – з 15 млн до 49-ти, активи – з 673 млн до 1 млрд гривень.
— Банк став принциповим членом VISA (лише 8 банків із 82 існуючими мають такий статус), запустив Masterpass, GooglePay, став банком №1 по роботі з міжнародними картками для ІТ спеціалістів у валюті (операцій більше 1 мільйону доларів у місяць).
— У листопаді кредитний рейтинг Конкорд банку підвищено до рівня uaAA з прогнозом «стабільний» (такий рейтинг у компаній рівня «Укрпошта», «Приват банк» і т.д.), а ще банк першим в Україні запустив мобільну версію Bank ID із технологією QR-коду спільно з Приватбанком.
— Крім того банк запустив програму медичного страхування усіх співробітників та провів разом з Біржою благодійності «ДоброДій» ряд заходів – від квіткового ярмарку до благодійної барахолки, зібравши більше 300 тисяч гривень на медичне обладнання для сиріт та важкохворої малечі.

У найближчих планах нового Голови Правління – відкриття першого спеціалізованого VIP-відділення Concord bank у Дніпрі та другого відділення у Харкові, а також – позачергове збільшення капіталу банку до 300 мільйонів гривень.

З особистої справи:

Банківську кар’єру почав з 2006 року в Райффайзен Банк Авалю, перша керівна посада – начальник відділу продажів корпоративного бізнесу великих корпоративних клієнтів.
З 2011 р. по 2015 – керівник з корпоративного бізнесу Дніпровського регіону в Альфа-Банку (Центральна Україна).
У 2015 став Радником Голови Правління у Банку «Петрокомерц-Україна».