Як змінилася вартість м'яса за рік
Філе куряче — подорожчало за рік на 18%, або на 16 грн. (За кілограм)
- грудень 2017 — 89 грн;
- грудень 2018 — 105 грн.
Яловичина — зростання вартості на 12%, або на 14 грн.
- грудень 2017 — 114 грн;
- грудень 2018 — 128 грн.
Варена ковбаса — купуємо на 12% дорожче, або на 10 грн.
- грудень 2017 — 83 грн;
- грудень 2018 — 93 грн.
Сало — ціна зросла на 10%, або на 7 грн.
- грудень 2017 — 69 грн;
- грудень 2018 — 76 грн.
Отримати гроші до зарплати
Куряча тушка — продається дорожче на 7%, або на 4 грн.
- грудень 2017 — 54 грн;
- грудень 2018 — 58 грн.
Свинина — індекс зростання — 6%, або + 6 грн.
- грудень 2017 — 109 грн;
- грудень 2018 — 115 грн.
Читайте також: Вартість «хлібного кошика» зросла до 70,2 гривень
«Дані альтернативного дослідження Асоціації постачальників торговельних мереж з 1 березня 2018 до 1 січня 2019 показують, що за останні десять місяців поточного року м'ясної набір подорожчав на 14%. Всі продукти продемонстрували зростання: філе курки і ковбаси на 21%, яловичина + 14%, свинина + 11%, сало і куряча тушка + 6% », — написав Дорошенко.