Нагадаємо, раніше по картці «Максимум» діяв кешбек виключно на три категорії: кафе і ресторани – 5%; АЗС – 3%; супермаркети – 2%. Нараховувався він тільки за оплати кредитними коштами, а виплата проводилася в кінці місяця.

Cash'U CLUB — це вигідно!

✔ Нарахування бонусів здійснюється за всі покупки, як кредитними, так і особистими коштами в режимі реального часу, де 2 витрачені гривні = 1 бонус.

✔ Щомісяця ви можете вибирати три підвищені категорії, за якими бонуси збільшуються до 40 разів. Новий місяць – нові категорії для вибору!

✔ Обмінювати бонуси на реальні гроші можна, як тільки вони накопичилися у мобільному додатку Alfa-Mobile Ukraine в розділі Сash'U CLUB, з розрахунку 1 бонус = 1 копійка з урахуванням податків.

✔ Відстежувати накопичення і управляти бонусами можна в режимі 24/7 у додатку Alfa-Mobile Ukraine.

Чи потрібні ще аргументи на користь картки «Максимум» та Cash'U CLUB?

Альфа-Банк може продовжити список, адже разом з новим «клубним» статусом, картка зберігає за собою всі попередні вигоди кредитки: пільговий період використання кредитних коштів до 55 днів, кредитний ліміт до 200 000 грн, вигідна розстрочка під 0,01%.

Швидше оновіть/встановіть мобільний додаток Alfa-Mobile Ukraine, і 1 лютого вибирайте 3 підвищені категорії, актуальні для вас. Як повернути гроші за покупку описано в інструкції.

Більше деталей про програму лояльності Cash'U CLUB читайте на сайті cashuclub.com.ua.

Карта «Максимум» Альфа-Банку з великим кешбек на finance.ua