Дмитро Ротар, керівник ЦБТ-Чернівці: відгуки — гідна>нагорода за нашу працю

Піклуючись про підвищення фінансової грамотності українців, досвідчені консультанти чернівецької філії ЦБТ регулярно проводять безкоштовні семінари по грамотному управлінню особистими коштами та інвестування в фінансові ринки. Багато з тих, кому довелося відвідати такий захід, переходять в розряд клієнтів ЦБТ-Чернівці. Відгуки чернівчан, які підвищили свій дохід завдяки ЦБТ, стають ще одним підтвердженням високої репутації компанії і компетентності її співробітників.

Керівник ЦБТ-Чернівці, успішний фінансовий експерт Дмитро Ротар створив команду професіоналів, готових поділитися своїми знаннями і досвідом з усіма охочими підкорити світ трейдингу і вивчити його тонкощі. А тим, хто хоче отримувати пасивний дохід, але не має часу або бажання піти з головою в торгівлю на фінансових ринках, Дмитро Ротар рекомендує проект «Синхронна торгівля», розроблений партнерами ЦБТ. У ньому гроші для інвесторів заробляють досвідчені трейдери або торгові роботи (автоматизовані програми, основані на принципах безпечної торгівлі). Досить підключитися до одного з учасників проекту, наприклад, до робота ASProfiway, і ви почнете отримувати дохід, автоматично копіюючи його угоди. При цьому на контроль свого рахунку йде мінімум часу. Припинити співпрацю і вивести гроші можна в будь-який момент.

Богдан Троцько, голова групи компаній ЦБТ, рекомендує проект «Синхронна торгівля»

«Маючи заощадження, не варто тримати їх під подушкою або на депозиті в банку, отримуючи мізерні відсотки. Змусити гроші працювати на себе — ось шлях дофінансової незалежності. Йти по ньому вам допоможе ефективний робот-трейдерASProfiway», — підтримує свого колегу Богдан Троцько, глава групи компаній ЦБТ.Перевага ASProfiway в тому, що він застрахований від помилок, які допускає людина всилу своєї емоційності. Робот слідує заданим алгоритмам і швидко реагує на всі змінина ринку. Підключившись до ASProfiway, клієнти отримують дохід близько 4-5% вмісяць. Це набагато більше, ніж відсотки від депозиту в банку.

Якщо ви прагнете фінансової стабільності, але на трейдинг у вас немає часу, підключайтеся до перевіреного робота ASProfiway. З першого дня ви почнете
отримувати дохід, приділяючи мінімум часу контролю свого рахунку. А для початкузаходьте на сайт ЦБТ і запишіться на безкоштовну консультацію з фінансовимекспертом. Зробіть правильний вибір — почніть заробляти з ЦБТ-Чернівці!