Для тих хто прагне працювати в фінансовій сфері, кого ваблять глобальні фінансові ринки і горде звання фінансового консультанта, а головне — хто хоче добре заробляти і готовий працювати заради цього, оптимальною метою стає робота в ЦБТ-Одеса. Відгуки про групу компаній «Центр Біржових Технологій» як про роботодавця підтверджують: це чудовий шанс почати фінансову кар'єру з нуля або успішно її продовжити. Одеський офіс залучає до своїх лав професіоналів і розумну молодь зі всієї України.

Богдан Троцько, глава групи компаній ЦБТ: робота в ЦБТ-Одеса — шлях до реалізації найбільших амбіцій

Одеська філія Центру Біржових Технологій відкрився в 1997 році, саме тут почалася історія компанії, яка сьогодні представляє з себе міжнародну мережу фінанс-консалтингових центрів. Люди, які стояли біля витоків компанії як рядові співробітники, виросли разом з нею. Найяскравішим прикладом цього є Богдан Троцько — колись учень недавно заснованих курсів трейдингу «ЦБТ Беластіум» і новачок на біржі, а сьогодні — голова всієї групи компаній і фінансовий експерт національного рівня. Центр Біржових Технологій надав йому всі можливості для професійного і кар'єрного зростання в обмін на захопленість справою і самовіддачу. Те ж саме сьогодні отримує сьогодні кожен стажер, зокрема ті, кого цікавить робота в ЦБТ-Одеса. Відгуки, які можна знайти на спеціалізованих сайтах, свідчать, що Богдан Троцько, незважаючи на свою високу посаду, «не відривається від народу» і активно допомагає молоді.

Відгуки співробітників ЦБТ-Одеса: «Працюємо з душею, відпочиваємо від душі»

Фінансові консультанти заробляють дуже добре, але і навантаження у них серйозні. У ЦБТ дбають про психологічний комфорт співробітників і про те, щоб в гонитві за власними цілями вони не переставали відчувати себе частиною команди. Тому тімбілдингові заходи — те, чим регулярно розбавляється робота в ЦБТ-Одеса. Відгуки співробітників говорять самі за себе: про таких пригодах не скоро забудеш.

Якщо ви хочете влитися в команду одеського офісу Центру Біржових Технологій, заходите на сайт компанії в розділ «Робота в ЦБТ» і залишайте своє резюме. Навіть якщо у вас немає досвіду роботи на фінансових ринках або профільної освіти, ваші особистісні якості і бажання освоїти новий рід діяльності стануть відмінною рекомендацією. Не відкладайте старт своєї грандіозної фінансової кар'єри — почніть її прямо зараз!