Так, головний тренер київського «Динамо» Олександр Хацкевич, згідно з офіційною платіжною відомістю, за свою роботу має оклад 18 тисяч гривень на місяць. А найбільша серед тренерського штабу зарплата у тренера воротарів Михайла Михайлова — понад 22 тисячі в місяць.

У гравців ФК «Динамо» (Київ) заробітні плати становлять — від 13 до 19 тисяч гривень на місяць.

Серед керівників «Динамо» найбільша зарплата у президента Ігора Суркіса, який щомісяця отримує 40 тисяч гривень.

Цікаво, що спортивний директор «Динамо» Олексій Михайличенко заробляє лише 10 тисяч гривень. А генеральний директор клубу Реваз Чохонелідзе отримує і того менше — 9 тисяч гривень на місяць.

Нагадаємо, що засновниками ТОВ «ФК «Динамо» Київ» є: екс-президент Леонід Кравчук (0,7%), Світлана Лобановська (0,7%), президент клубу Ігор Суркіс (63,7%), ГО фізкультурно-спортивне товариство «Динамо» України (0,7%), ТОВ «КУА «МтірЕссетМенеджмент» (23%) і кіпрська компанія «Алутсіана Коммершл Лтд» (11,2%).

Також нагадаємо, що ФК „Динамо“ підозрюють у несплаті податків і військового збору якраз за рахунок штучного заниження реальних заробітних плат адміністрації та гравців клубу. За попередніми оцінками, „Динамо“ за п'ять років недоплатив до бюджету України близько 450 млн. грн.