Завдяки угоді між Кредобанком та «Констракшн Машинері», що була укладена у четвертому кварталі 2018 року, українські підприємства отримали можливість купувати будь-яку техніку JCB у кредит або лізинг на термін до 60 місяців. За період співпраці спеціальними умовами купівлі техніки скористалося 13 українських компаній, які з допомогою фінансування банку придбали 20 одиниць техніки загальною вартістю майже 60 мільйонів гривень.

«Угода між Кредобанком та офіційним дилером JCB в Україні робить якісну будівельну та сільськогосподарську техніку доступнішою для українських підприємств завдяки спеціальним умовам кредитування та лізингу. Приємно, що за досить короткий час привабливою пропозицією скористалися 13 українських фірм. Сподіваємося, у 2019 році ми зможемо допомогти з придбанням техніки JCB ще більшій кількості компаній», – говорить виконавчий директор напрямку корпоративного бізнесу та МСБ Кредобанку Євген Заіграєв.

«Співпраця компанії CML та Кредобанку відкриває нові можливості для наших клієнтів для придбання сучасної будівельної та сількогосподарської техніки JCB», — зазначив комерційний директор  «Констракшн Машинері» Сергій Савенок.

J.C. Bamford Excavators Limited (відома як JCB) — англійська сімейна компанія зі штаб-квартирою в Уттоксетері, графство Стаффордшир. Заснована в 1945 році Джозефом Сирілом Бемфордом (Joseph Cyril Bamford). Це третій за величиною в світі виробник спеціалізованої техніки для будівництва та сільського господарства. Компанія виробляє понад 300 видів машин, у тому числі екскаватори, трактори та дизельні двигуни.

Офіційним дилером JCB в Україні є компанія Констракшн Машинері (CML), що працює на ринку з 2003 року. Представництва компанії та сервісні центри розташовані у таких містах як Київ, Харків, Дніпро, Львів, Одеса, Полтава, Суми, Запоріжжя, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Лубни, Вінниця та Краматорськ.