Сьогодні ми хочемо розповісти про інші цікаві телеграм-канали про вклади та фінанси.

InVenture — канал інвестиційного порталу InVenture, першого і найбільшого медіа в Україні, присвяченого ринку прямих інвестицій і венчурного капіталу. Щодня ви знайдете тут найважливіші новини у сфері інвестицій України та світу.

Податки, бізнес, економіка — про податки, бізнес та економіку простою мовою: аналітика, консультації, тренди в Україні та світі. Корисно, просто, цікаво. Зайдіть на канал і переконайтеся в цьому самі.

Вовк з Шевченка стріт — канал, де розповідають про інвестиції в акції, облігації та інші цінні папери, а також ефективні поради щодо створення пасивного доходу в Україні.

Just Бізнес — тут розповідають про гроші простою і зрозумілою мовою. А ще — можна знайти різноманітні сервіси для полегшення життя і Лайфхаки.

VkripteComрanyl — топовий канал про криптовалюту, який дає торгові рекомендації. Читачі каналу, за їхніми словами, заробляють від 500$ в місяць.

ForkNews — це інформаційний портал, де ви завжди знайдете найсвіжіші новини про Blockchain-технології, топові криптовалюти, а також і суміжні питання: фінансові технології, економіка, аналіз ціни Bitcoin і альткоїнів.

Забудовник України та Світові цікавинки — канал для інвесторів, які вкладають гроші в новобудови і тих, хто купує квартиру для себе. Новини, акції та знижки в сфері нерухомості, а також ризики і прибутку.