Кросовер назвали VEPR, що символізує мужність і безстрашність дикої тварини Вепр, що мешкає на теренах нашої країни.

Характеристика

  • Зовні це агресивний і стильний кросовер, який виділяється такими елементами екстер'єру, як: масивна, «хижого» вигляду решітка радіатора, що гармонійно поєднується з незграбною світлодіодною оптикою, плавні лінії кузова, накладки на боковинах, плавна лінія даху, спортивний спойлер «в парі» з дифузорами в нижній частині бампера і центральним розташуванням вихлопної труби, скляний панорамний дах, а також трисекційні багажні двері.

  • Передбачається кілька версій оформлення екстер'єру. Можна «вибрати» національний стиль бічних екранів та двері багажного відділення, а також змінену форму передньої оптики.

Кредитні картки для водіїв

  • Всередині — елегантний і дуже комфортний автомобіль. Також як і екстер'єр, він поєднує в собі прямі і плавні лінії. Тут відчувається мета забезпечити максимальний комфорт і смак стилю, в тому числі за допомогою використання дорогих матеріалів.
  • Передбачена також можливість вибору різних декоративних вставок у вигляді пластику під полірований алюміній, дерева, а також інших колірних рішень.

  • Автомобіль розроблений на платформі від Nissan Murano: використання чужої платформи в теорії дозволяє здешевити виробництво. Розрахункові габарити VEPR: 4720 x 1885 x 1720 мм, а споріднені українському кросоверу моделі — Nissan X-Trail, Hyundai Santa Fe, Volkswagen Touareg.