З 15 грудня 2018 року по 13 січня 2019 року включно розраховуйтеся карткою Mastercard® від Мегабанку на території проведення акції «Новорічне промо в ТРЦ», завітайте до новорічного стенда Mastercard та отримайте можливість виграти гарантовані подарунки!

Акція проходить на території наступних ТРЦ у м. Київ: ЦУМ, Оушен Плаза та Скай Мол.

Щоб взяти участь в акції, потенційному учасникові необхідно:

  • під час проведення акції здійснити транзакцію карткою Mastercard® на вказану в Офіційних правилах суму;
  • зареєструватись у програмі Mastercard® Більше* у місці проведення акції, звернувшись до представників виконавця акції;
  • після реєстрації в місці проведення акції одразу визначити й отримати один із гарантованих подарунків шляхом обертання конструкції «Колесо сюрпризів».

Замовити та отримати картку від Мегабанку можно у будь-якому відділенні.

Офіційні правила акції

Замовник акції – Представництво Masterсard Europe SA в Україні, розташоване за адресою: 01030, Україна, м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 17/52а, поверх 4, офіс 404а.

Виконавець акції – Товариство з обмеженою відповідальністю «Тотал Маркетинг Едженсі», розташоване за адресою: м. Київ, вул. Кирилівська, 13а.

* Програма Mastercard® Більше – це бонусна програма для держателів карток будь-якого рівня, емітованих будь-яким банком України. Детальна інформація на сайті bilshe.mastercard.ua