Що це значить? ​

  • Завдяки широкій глобальній мережі приймання карток UnionPay, користувачі ко-бейджингових карток під брендами Простір та UnionPay отримають можливість оплачувати товари і послуги, а також знімати кошти в банкоматах не лише в Україні, а й практично в усьому світі.

Умови угоди

  • Це перший кобейджинговий проект в історії української національної платіжної системи.
  • Угода не передбачає будь-яких фінансових зобов'язань сторін, а її метою є партнерський розвиток продуктів обох платіжних систем.
  • Емісія кобейджингових карток ПРОСТІР таUnionPay розпочнеться після досягнення безпосередніх домовленостей із зацікавленими банками-емітентами.

Обрати кращу картку за лічені секунди

Що це дасть? 

  • Національний банк упевнений, що старт роботи UnionPay International в Україні посилить конкуренцію і якість фінансових послуг, сприятиме розвитку інноваційних технологій на платіжному ринку, а також інвестиціям в економіку країни.

Ко-бейджингові картки –це картки, які суміщають платіжні технології та логотипи двох платіжних систем та приймаються в платіжній інфраструктурі цих систем, що дозволяє значно розширити мережу використання такого сумісного продукту.

UnionPay International – дочірня компанія China UnionPay.Емісію картокUnionPay здійснює у 51 країні та регіоні світу.

НПС «ПРОСТІР» – це національна система роздрібних платежів, створена Національним банком України, розрахунки у якій здійснюються за допомогою платіжних карток на території України.

На сьогодні учасниками системи є національний оператор поштового зв’язку «Укрпошта» та 50 банків.

Загальна кількість платіжних карток системи становить понад 600 тис. шт.