На вершині цієї кредитної піраміди — гігант індустрії Ant Financial, створений Джеком Ма (глава Alibaba Group). Але є і набагато менш розбірливі контори, які використовують незвичайні практики завдяки відсутності серйозного регулювання.

Цілий ряд китайських фінансових компаній, включаючи популярну Afterpay, пропонують позичальникові в якості застави надіслати фото або відео з собою в голому вигляді.

У разі прострочення платежу кредитори загрожують ознайомити з «компроматом» родичів і товаришів по службі позичальника.

У явища є спеціальна назва — «голі кредити». Масштаби системи невідомі, але популярність мікрокредитів серед молодих громадян Китаю незаперечна: за даними Ant Financial, у 45 з 170 млн китайців, які народилися після 1990 року, є мікрокредитний рахунок в Ant Financial. За допомогою мікроредіта можна оплатити буквально будь-яку покупку — від пачки печива до джакузі.

У 2016 році увагу до системи привернув масштабний витік: була оприлюднена база інтимних фото і відео 161 дівчини. Всі вони тримали перед собою свої посвідчення особи. У грудні 2017 року Reuters повідомляло про рейд поліції, направлений проти сумнівних мікрофінансових організацій.

З тих пір ліцензування галузі посилилося, але словами видання Vice з посиланням на дані соцмереж, проблема заставних голих селфі як і раніше серйозна.