Мета заходу — збір коштів на підтримку програм Центру раннього розвитку при ВБО «Даун Синдром». Цього разу в рамках благодійних спортивних змагань на потреби Центру вдалося зібрати понад 240 000 гривень.

На цьогорічному турнірі «сонячних» дітей підтримали 15 соціально відповідальних компаній, які були представлені більш ніж 20 командами. Важливо, що кількість учасників заходу щороку зростає. Причому, збільшується не тільки кількість команд-учасниць, а й чисельність просто охочих прийти і підтримати дітей із синдромом Дауна, допомогти їм вести соціально активне життя.

«Ми організовуємо благодійний турнір з боулінгу, аби залучити кошти для роботи Центру раннього розвитку дітей із синдромом Дауна. Це вже добра традиція і дієвий інструмент фандрайзингу. Турніри дають також можливість довести, що люди з синдромом Дауна можуть і повинні бути частиною суспільства, взаємодіяти та повноцінно жити в ньому. Вони допомагають руйнувати стереотипи про людей із синдромом Дауна та відкривати серця інших, недаремно ж турнір називається «Кубок відкритих сердець», — розповідає Президент ВБО «Даун Синдром» Олена Большаніна.

В центрі надають послуги фізіотерапевти, психологи, педагоги раннього розвитку та інші фахівці. Завдяки роботі спеціалістів Центру «сонячні» діти отримують необхідні знання та навички, які допомагають їм реалізувати себе в майбутньому.

Райффайзен Банк Аваль регулярно бере участь у благодійних спортивних турнірах, організованих на підтримку роботи цього Центру, а також в інших доброчинних ініціативах, спрямованих на допомогу людям із синдромом Дауна та покращенні якості їхнього життя.

Замовити картка «Fishka» Райффайзен Банку Аваль