Сотні співробітників підтримали щорічну благодійну акцію банку «Посади дерево!» та зробили свій внесок у протидію змінам клімату.

Так, завдяки проактивній позиції команди UKRSIBBANK зелені стало більше на території столичного дитячого садочку неподалеку від головного офісу банку, поруч з офісами банку у Львові та Вінниці, у Дніпрі біля школи для дітей з захворюваннями серцево-судинної системи, Харківської школи №17, Одеського національного політехнічного університету.

Банк — як частина Групи BNP Paribas, яка своєю діяльністю в усьому світі прагне протидіяти зміні клімату, та як активний учасник локальних спільнот постійно підтримує ідею створення зелених парків. Ще раніше цього року топ-менеджери банку висадили дерева у столичному сквері «Самосад» та у Вінниці уздовж дороги та біля зупинки громадського транспорту.

Боротьба зі зміною клімату — це найвищий пріоритет для BNP Paribas як глобальної компанії, яка фінансує енергетичний сектор. Банк популяризує серед клієнтів та партнерів відновлювані джерела енергії, енергетичну ефективність, стійку мобільність та переваги «циркулярної» економіки.