Основною темою бізнес-форуму було обрано «Розвиток. Досвід. Зростання», що передбачало для учасників пошук та формування актуального погляду на економіку України, обговорення макроекономічних тенденцій, вивчення досвіду інших країн, ознайомлення з актуальними програмами фінансування, які сприятимуть новим векторам розвитку в майбутньому. Кращі експерти пропонували актуальні теми для дискусій: від стратегії блакитного океану, діджитал-трансформації бізнес-процесів, маркетингових інструментів до комунікацій в умовах поляризованого суспільства. Райффайзен Банк Аваль презентував також учасникам тенденції змін та розвитку нагляду за валютними операціями.

Спікерами виступили Володимир Лавренчук, голова правління Райффайзен Банку Аваль, Руслан Співак, директор департаменту корпоративного бізнесу, партнерства та продажів банку, Ярина Ключковська, радник в.о. міністра фінансів, консультант зі стратегічних комунікацій, Павло Шеремета, екс-міністр економічного розвитку і торгівлі України, Володимир Семеніхін, викладач KSE, керівник офісу реформ адміністративних послуг, Станіслав Шум, засновник компанії Top Lead, Алекс Любецький, директор з розвитку компанії Aux Bridge, Людмила Слободяник, диретор департаменту кредитного контролю та управління заставним майном банку, Вікторія Солдатова, начальник управління централізованого валютного контролю банку, Тимур Халілов, аналітик групи фінансування та розвитку малого та середнього бізнесу ЄБРР та інші.

«Ми часто ставимо за приклад досвід міжнародних компаній, забуваючи при цьому, що той досвід, якого нині в непростих умовах набуває український бізнес, особливо на Сході країни, є безпрецедентним. Райффайзен Банк Аваль долучився до цього форуму, адже саме завдяки такій платформі учасники можуть не тільки обмінятися своїм досвідом, а й дізнатися про нові можливості для розвитку. Нам було важливо підтримати цю надзвичайно важливу ініціативу, спрямовану на представників бізнесу саме з Луганської та Донецької областей», — зазначила Марина Богун, куратор проекту, керівник з питань маркетингу та комунікацій корпоративного бізнесу Райффайзен Банку Аваль.

Організатором форуму виступила компанія «Талісман», яка має понад 20 років досвіду роботи на автомобільному ринку та є офіційним дилером марок BMW, Skoda, Peugeot, Ford і Mitsubishi, здійснює продаж, гарантійне та сервісне обслуговування в м.Краматорську (Донецька обл.).

Партнерами заходу виступили Kyiv School of Economics та журнал LANDLORD.

Київська школа економіки (KSE), заснована у 1996 році Консорціумом економічних досліджень та освіти, — це навчальний заклад світового рівня з відмінною репутацією як в Україні, так і за кордоном. KSE входить до числа найкращих шкіл Центральної та Східної Європи, готуючи майбутнє покоління економістів світового рівня. Таким чином, діяльність KSE сприяє розвитку сфер економіки, бізнесу, а також економічної політики в Україні та сусідніх державах. KSE провадить свою освітню діяльність за підтримки Уряду Швеції.

Журнал LANDLORD — перший український діловий журнал про агробізнес, який публікує актуальні огляди та рейтинги агроринку, інтерв’ю з експертами та новини агробізнесу.

«Дорога на Схід» — проект, який включає ініціативи різного напрямку — бізнес, культурно-мистецькі фестивалі, та успішно реалізується з 2016 року.

Замовити картка «Fishka» Райффайзен Банку Аваль