У новому відділенні спеціально підготовлені експерти забезпечать банківське обслуговування преміум-класу, що відповідає найкращим світовим практикам. Персональні менеджери Таскомбанку запропонують варіанти для вирішення поставлених фінансових завдань з обслуговування не тільки приватного капіталу, але і з розвитку бізнесу клієнтів. Підвищений рівень комфорту відділень і наявність зручних кімнат переговорів сприятимуть укладенню вигідних контрактів і проведенню вдалих переговорів. Крім цього, банк гарантує високий рівень безпеки, адже офіси Private banking Таскомбанку обов'язково мають окремий паркінг, посилену охорону та сучасний депозитарій.

«Ключова відмінність програми Private Banking Таскомбанку полягає в тому, що крім висококласного індивідуального обслуговування клієнтів ми пропонуємо обслуговування і їхнього бізнесу. Наші клієнти можуть обговорити й вирішити з персональним менеджером банку будь-які фінансові питання. Сьогодні подібна бізнес-модель роботи з VIP-клієнтами є унікальною на українському ринку і дозволяє нам не тільки підвищити рівень якості обслуговування, але і зберегти найцінніший ресурс клієнта — його час», — підкреслив Олег Поляк, Заступник Голови Правління Таскомбанку.

Банк приділяє багато уваги якості своїх послуг і їх доступності в різних містах країни. Постійно розвивається і сьогодні Private banking від Таскомбанку вже представлений у Києві, Дніпрі, Одесі, Львові, Полтаві, Кропивницькому, Харкові, Тернополі.

Розмістити депозит в Таскомбанку