В рамках програми мікрокредитування Ощадбанк надав 380 мікрокредитів на загальну суму 100 млн грн. Банк приймає заявки від мікропозичальників на отримання фінансової підтримки для розвитку різноманітних напрямів бізнесу – від виробництва спецодягу та весільних суконь до вегетаріанських кафе.

«Сфокусованість Ощаду на послугах для підприємців – стратегічний напрям діяльності в рамках реалізації його стратегії, закріпленої в Меморандумі між ЄБРР, Міністерством фінансів України та банком. Ми продовжуємо диверсифікацію свого кредитного портфеля, пропонуючи вигідні продукти для малого бізнесу у співпраці з урядом, місцевими органами влади та міжнародними партнерами», – зазначила Наталія Буткова-Вітвіцька, директор департаменту мікро-, малого та середнього бізнесу Ощадбанку.

Мікрокредитування підприємців є частиною комплексної програми підтримки малого бізнесу Ощадбанку «Будуй своє». Це прості кредити до 5 млн грн із швидким прийняттям рішення, лояльним підходом до застави і спрощеним пакетом документів. Половину всіх мікрокредитів (до 5 млн грн) видано підприємцям у населених пунктах із населенням до 50 тис. осіб.

Детальніше про програму на сайті.