Найбільш популярні марки автомобілів, що придбаваються у кредит, – Renault, Toyota, KIA, Hyundai, Audi, BMW. Особливою популярністю авкторедити користуються у клієнтів преміального сегмента. Так, за обсягами продажу в кредит Mercedes-Benz Ощадбанк є лідером серед інших українських банків з найбільшою часткою кредитів.

«Щомісяця ми нарощуємо темпи видачі автокредитів. Якщо в січні ми видавали до 40 кредитів, то в жовтні – вже майже 200. Переваги наших програм, які було оновлено на початку року, оцінили не лише клієнти, а й експерти ринку. Нещодавно одразу дві флагманські програми автокредитування – «Ощад драйв» та «Легкий кредит» – визнано найкращими в рамках Prostobank Awards від компанії «Простобанк Консалтинг», – зазначила Валерія Малахова, директор департаменту роздрібного бізнесу Ощадбанку.

Ощадбанк пропонує спеціальні умови за партнерськими програмами кредитування з лідерами українського автомобільного ринку:

∙ корпорація «Укравто» – 400 дилерських центрів, більше 20 автомобільних брендів;

∙ компанія «Богдан-Авто Холдинг» – 21 дилерський центр у 17 областях України, 11 брендів авто;

∙ компанія «ВіДі Груп» – мультибрендове автомобільне місто, що включає 18 автосалонів у Київській та Одеській областях із більш ніж 20 брендами автомобілів;

∙ компанія «Єврокар» (SKODA) – 28 дилерських центрів у 15 областях України;

∙ компанія «АІС» – 34 дилерських центри, більше 400 моделей автомобілів, 16 брендів.

Отримати консультацію менеджера щодо умов автокредитування від Ощадбанку можливо за посиланням.