«Цього разу ми проведемо не тільки класичний для всіх акселераторів Demo Day, а й подискутуємо з нашими партнерами з української та європейської стартап-сцени про роль корпоративних інновацій, виклики та успіхи локальної екосистеми», — коментує Голова правління Radar Tech, Максим Бахматов.

В рамках заключного Demo Day пройдуть панельні дискусії та воркшопи за участю представників українських та європейських акселераторів, міжнародних експертів в діджіталізаціі фінансового сектора і лідерів корпоративних інновацій в Україні.

Зокрема про переваги, коли великі компанії працюють зі стартапами говоритимуть Валері Еймар — Valerie Eymard Керівник з інновацій та цифрової трансформації BNP Paribas IRB та Костянтин Лежнін — Заступник Голови Правління з питань роздрібного бізнесу UKRSIBBANK BNP Paribas Group.

Гості Demo Day зможуть побачити в спеціальній демонстраційній зоні рішення, які пройшли акселерацію.

Нагадаємо, на участь в акселератор надійшло 102 заявки, з них 34 команди пройшли в півфінальний етап — преакселерацію і 12 — в акселеративному програму.

Під час акселераційної програми учасники посилили свої знання з ведення бізнесу, отримали експертні поради від менторів, випробували свої рішення на практиці і навчилися адаптувати свої рішення під потреби бізнесу.

У всіх фіналістів була можливість запустити пілотний проект свого рішення на базі UKRSIBBANK BNP Paribas Group і отримати зворотній зв'язок від менторів банку. Деякі з них отримають можливість комерційного запуску з UKRSIBBANK BNP Paribas Group і ресурси на його реалізацію.