Як повідомила прес-служба банку, найбільшу економію паперу в банку дає система електронного документообігу. За середньої кількості затверджуваних у системі документів, що дорівнює понад 3 млн на рік, використання «паперової» технології вимагало б не менше 350 тонн паперу на рік (140 тисяч стандартних пачок розміром А4).

Ще більше 30 тонн паперу ПриватБанк щорічно економить за рахунок впровадження електронного сервісу надання довідок і цифрової системи опрацювання вхідної кореспонденції – листів, звернень клієнтів. Після надходження в банк вся зовнішня кореспонденція переводиться в електронну форму, а більшість відповідей на запити клієнтів надаються електронною поштою, а також через банкомати та термінали банку.

Активні користувачі Приват24 і мобільного банкінгу за рахунок відмови від паперових чеків і виписок економлять близько 135 тонн паперу на рік. А кожен другий клієнт банкомата або термінала самообслуговування банку, який відмовляється від друкування паперового чека, щорічно економить 85 тонн паперу.

За даними фахівців, для виробництва однієї тонни паперу потрібно 17 дерев, а один гектар лісу – це близько 600 дерев. Таким чином, тільки за останній рік співробітники та клієнти ПриватБанку зберегли 20 гектарів лісу.