«Керуючи бізнесом, дуже важливо мати власну стратегію його розвитку, — підкреслив С. Тігіпко. — Свою стратегію ми вибудовували в першу чергу на впевненості в тому, що в Україні дуже хороший та перспективний ринок для розвитку бізнесу. Саме тому Група ТАС, частиною якої є Таскомбанк, активно фінансує реальний сектор економіки, підтримуючи українських підприємців, покращуючи інвестиційний клімат та створюючи робочі місця».

С. Тігіпко зазначив, що Група ТАС планує продовжувати активні інвестиції в фінансовий сектор. Процес об’єднання ВіЕс Банку з Таскомбанком практично завершено. Вже з 16 жовтня клієнти ВіЕс Банку будуть обслуговуватися в Таскомбанку й користуватися перевагами співпраці з компаніями Групи ТАС.

Говорячи про важливість використання інноваційних технологій для розвитку бізнесу, С. Тігіпко зупинився на успішних прикладах впровадження сучасних технологій у рамках компаній Групи ТАС. Зокрема, дуже успішним в цьому напрямку став Монобанк, створений на базі Універсал Банку. На сьогодні вже видано 500 тис. карт і планується, що до кінця 2018 року їх кількість зросте до 600 тис.

Успішно розвивається і новий онлайн-банк для бізнесу «ТАС24 Бізнес». Фінансова платформа, створена на базі Таскомбанку, досить швидко набирає популярності: вже за один день відкривається стільки рахунків, скільки відкривалося за місяць минулого року. За результатами останніх досліджень компанії SМЕ Banking, за функціональністю онлайн-систем для бізнесу «ТАС24 Бізнес» вже посів 1-е місце як мобільний додаток і 2-е місце в веб-версії.

Серед очікуваних новинок від Таскомбанку — онлайн-додаток для роздрібних клієнтів «TAS2U», в якому поєднано сервіси, що пропонують IT-компанії з класичним інтернет-банкінгом. Основною відмінністю додатка стала можливість додавати картки, емітовані будь-яким українським банком. Таким чином, додаток «TAS2U» вийшов за рамки звичного інтернет-банкінгу. За своєю суттю, це цифровий гаманець для всіх карток та онлайн-банкінг в одній кишені. Вже найближчим часом на ринок вийде третій реліз сервісу з основним пакетом послуг.

Також, група ТАС має намір розвивати онлайн-страхування та інші не менш цікаві проекти.

Одним із пріоритетів бізнес-стратегії Таскомбанку залишається кредитування корпоративного сектору. С. Тігіпко впевнений, що будувати й розвивати успішний бізнес в Україні можна і треба. За його словами, Таскомбанк завжди гнучко реагує на ринкові зміни й знаходить індивідуальні рішення для фінансування бізнесу. «Ми допомагаємо підприємцям подолати нинішні виклики, і нам це вдається», — підсумував С. Тігіпко.

Замовити картку «Велика п'ятірка» Таскомбанку