Основна частина аналізу була присвячена сканованим версіям і зображенням реальних паспортів. Всього було знайдено 48 унікальних сканованих версій реальних паспортів, 38 з яких не супроводжувалися будь-якими підтверджуючими посвідченнями або документами. Ці 48 копій паспортів охоплюють громадян 20 країн, в тому числі є одна сканована копія українського паспорта.

В цілому, в рамках дослідження було встановлено, що ціна цифрової сканованої копії паспорта становить, в середньому, всього 14,71 доларів (ціна українського паспорта виявилася нижче середнього значення — 11 доларів). Якщо ж до такої копії додаються будь-які документи, що підтверджують його достовірність (наприклад, фотографія реальної людини з паспортом, водійське посвідчення на те ж ім'я, рахунки на комунальні послуги), то середня ціна збільшується до 61,27 долара.

Найдорожчими і в той же час найбільш поширеними є австралійські паспорти. За їх скановані копії просять 32 долари. Середня ціна реального фізичного паспорта становить 13 567 доларів. У той же час середня ціна підробленого фізичного паспорта — близько 1 478 доларів.

Читайте також: Кабмін змінив порядок оформлення паспорта у формі ID-картки

У багатьох випадках сканована копія доповнюється будь-якими додатковими документами, які підтверджують реальність особистості. Це можуть бути копії інших посвідчень особи, посвідчення водія, рахунків на оплату комунальних послуг. Також поширені фотографії документів, на яких сам власник документа тримає його в руках. Тим самим підтверджується, що на фотографії документа вказана реальна людина. Ці додаткові підтверджуючі документи в кілька разів підвищують вартість сканованої копії паспорта.

Причиною тому є той факт, що для перевірки адреси або особистості на сайтах потрібно кілька форм ідентифікації людини. Такі перевірки часто є частиною процесу відновлення облікового запису, до якої користувач втратив доступ і повинен довести, що йому повинні відновити доступ як реальному власнику.