«Я навчався у Великій Британії, мав змогу вивчати міжнародний бізнес. Для себе зрозумів, що хочу бути корисним на батьківщині і працювати заради добробуту українців».

Для втілення соціальних та благодійних проектів він створив громадську організацію «Інноваційна Україна». І в цьому напрямку своєї діяльності намагається притримуватись попереджувального підходу.

«І в бізнесі, і в благодійності необхідно притримуватись попереджувального підходу, тобто зосереджуватися не на вирішенні певних проблем, а на організації заходів, які б сприяли профілактиці настанню подібних ситуацій».

Олександр запевняє, що дитячі будинки необхідно підтримувати, і ГО «Інноваційна Україна» також займається цим. Але зокрема треба працювати над тим, щоб в Україні покращувалися умови життя і загальна культура, щоб в таких будинках не було потреби. Для цього, на його думку, необхідно проводити освітні заходи для молоді про здоровий спосіб життя, відповідальне ставлення до інших людей і природи, планування сім’ї тощо.

«Інноваційна Україна» зараз знаходиться на етапі пошуку однодумців для організації масштабніших проектів, до цього її засновник вже підтримав змагання на ВМХ-велосипедах по бездоріжжю, відвідав декілька дитячих будинків, знаходив донорів крові тощо.

Підприємці впливають на суспільство ставленням до своїх співробітників, рівнем їх зарплатні, бо від цього залежить рівень життя, який вони можуть собі дозволити, якістю запропонованих послуг та товарів, оскільки це впливає на стан здоров’я клієнтів та оточуюче середовище і все це або сприяє загальному добробуту, або ні.

«Кожна людина має право на достойний рівень життя. Тому я в усій діяльності дотримуюсь екологічного підходу: товари тільки високої якості, сервіс якомога клієнтоорієнтований, зарплата працівників відповідна, благодійність проактивна. Якщо вам близькі мої цінності, давайте разом робити добрі справи з «Інноваційною Україною».