Також компанія оголосила про вихід на європейський ринок в 2020 році гібридних (HEV/PHEV) моделей Clio, Megane і Captur.

Найбільший інтерес представляє «глобальний» електромобіль Renault K-ZE, виконаний у форматі міського міні-кросовера A-класу (швидше за все на основі бюджетного кросовера Renault Kwid, так як використовується та ж платформа CMF A в адаптованому варіанті, та й назва K-ZE явно перекладається як Kwid Zero Emission).

Даних про потужності двигуна і ємності батареї поки немає, але розробники обіцяють запас ходу не менше 250 км по вимірювальному циклу NEDC.

Електромобіль буде оснащуватися «подвійною зарядною системою», яка сумісна як з домашньою побутовою електромережею, так і з комерційними станціями швидкісної зарядки.

Незважаючи на бюджетну вартість, Renault K-ZE отримає такі функції, як камеру заднього виду, задні парктроніки і великий екран на центральній консолі з навігацією і онлайн-сервісами.

 Кредитні картки для водіїв

До питання про вартість - новинка буде займати в лінійці виробника місце нижче Renault ZOE, тобто буде компактніша і дешевша міського електрохетчбека. Раніше в якості чуток озвучувався цінник в 8500 доларів, що майже вдвічі більше ціни ДВС-версії в Індії.