2 жовтня планується продаж 9-місячних доларових паперів, через тиждень — 1,2-річних. 16 жовтня покупцям будуть запропоновані одразу чотири доларових паперу: з погашенням через 9 місяців, 1,2 і 1,5 року, а також 2 роки.

Читайте також: Чурій: Регулятор спростить виведення валюти покупцями ОВДП

Потім 23 жовтня Мінфін має намір виставити ОВДП в євро з погашенням через 7 місяців і 1,1 рік, а в останній вівторок жовтня зробити перерву в реченні валютних паперів.

Схожу картину Мінфін запланував і на листопадові аукціони: поступове збільшення їх пропозиції перші три вівторка і перерва — в останній вівторок місяця. Зокрема, 6 листопада покупці зможуть придбати 1,2-річні доларові ОВДП, 13 листопада — річні і дворічні папери, а 20 листопада у них буде вибір відразу між чотирма випусками: через рік, 1,2 і 1,5 року, а також два роки.

Читайте також: Банки дадуть змогу українцям купувати ОВДП зі смартфона

У грудні, згідно з графіком, пропозиція доларових ОВДП буде обмежена двома першими вівторками: 4 грудня Мінфін має намір виставити на аукціони річні і 2-річні папери, а через тиждень — папери з погашенням через рік, 1,2 і 1,5 року, а також два роки.

Графік розміщення також передбачає виставлення щовівторка гривневих облігацій з погашенням через 3, 6 і 9 місяців.

Крім цього, Мінфін має намір чергувати через тиждень виставлення паперів з погашенням через 1, 1,5 і 2, а також три роки, а кожного останнього вівторка місяця пропонувати ще й 5-річні облігації.