11 ключових споживчих властивостей

Оформлення

«Універсальну» картку можна оформити за 10-15 хвилин в будь-якому відділенні Привату. Для її отримання досить захопити з собою паспорт та ідентифікаційний код.

 Замовити картку «Універсальна» від ПриватБанку

Кредитну картку monobank можна отримати в пункті видачі карток (відділення Універсалбанку) або замовити доставку кур'єром, а також у партнерів Універсал Банку. Картку можна оформити за 1 хвилину.

Важливо! Ви не зможете оформити картку monobank, якщо у вас немає смартфона на базі iOS або Android з версією 4.4 і вище.

Вартість обслуговування

Обидві картки— і «Універсальна» та кредитка Monobank — безкоштовні в обслуговуванні.

Пільговий період

Пільговий період по картці ПриватБанку — до 55 днів, по картці monobank — до 62 днів, в залежності від кількості днів в поточному і наступному місяці.

Способи поповнення 

Обидві картки легко поповнюються без комісії з картки іншого банку. Для поповнення «Універсальної» є сервіс «Привату» sendmoney.

Кредитку monobank можна поповнити прямо з програми.

Обидві картки можна поповнити з рахунку в іншому банку, відправивши платіж за реквізитами. В цьому плані ні в однієї з них немає явних переваг. Ціна поповнення визначається тарифами проведення такого платежу в банку-відправника. Зарахування на обидві картки — без комісії.

Відсоток на залишок

За «Універсальною» виплачують 7% річних на залишок власних коштів на картці бонусами, якими можна розплатитися в мережі торгових точок, які беруть участь у програмі лояльності «Бонус Плюс».

По картці Monobank — 10% «живими» грошима.

 Monobank пропонує 21% до депозиту

Плата за користування кредитними грошима

Якщо ви вийшли за рамки дії пільгового періоду, по картці «Універсальна» стягується плата в розмірі 3,6% на місяць на суму заборгованості (43,2% річних).

По картці Monobank — 3,2% на місяць або 38,4% річних.

Кешбек

Карток з кешбеком як таким ПриватБанк не випускає.

По картці monobank можна щомісяця вибрати дві категорії покупок (наприклад: продукти, одяг і взуття, подорожі, краса і медицина) і по кожній отримувати повноцінний кешбек «живими грошима» в розмірі від 1 до 20% від суми покупки.

Комісії при проведенні платежів

З картки «Універсальна» такий платіж проводиться з комісією 1% (мінімум 3 гривні) за рахунок власних коштів і 4% — за рахунок кредитних коштів. У monobank інакше.

З картки «Універсальна» Р2Р платежі проводяться з комісією 0,5%, якщо переказуються власні кошти, 4% — якщо кредитні.

З картки monobank — безкоштовно за рахунок власних коштів і з комісією в 4% за рахунок кредитних.

Зняття готівки

Зняти власні кошти з «Універсальної» можна з комісією 1%. У monobank вона вдвічі менше — 0,5%.

Кредитні гроші з обох карток знімаються з комісією в 4%.

Безконтактні платежі

З двома картками можна здійснювати безконтактні платежі з використанням технологій PayPass/PayWave, NFC, ApplePay і GooglePay.

Служба підтримки

Служба клієнтської підтримки ПриватБанку використовує два канали зв'язку: онлайн-чат в інтернет-банку «Приват24» і багатоканальний телефон 3700.

Способів звернутися до служби підтримки monobank більше: Viber, Telegram, месенджер Facebook та телефон 0800 205 205.

Народний рейтинг банків