Під час виступу СЕО British Auto Club Ханс Бікманн наголосив: «Відтепер ми більше не є страховою компанією, а посідаємо місце потужної асистанської платформи для автовиробників і дилерів, провідних страхових, лізингових і логістичних компаній. Ми маємо спеціальні В2В-програми дорожнього асистансу, що додають цінності сервісу та посилюють лояльність до бренду наших клієнтів.»

Надійна допомога на дорозі при ДТП чи поломках авто надається за найвищими європейськими стандартами із застосуванням сучасних технологій та обладнання. Під час вечірки гості оглянули флот патрульних автомобілів і мотоциклів British Auto Club, поспілкувалися з кваліфікованими технічними експертами, поставили питання щодо особливостей організації дорожньої допомоги.

British Auto Club запровадив в Україні стандарти унікального сервісу дорожнього асистансу. Власний флот компанії вже відомий у Києві та області. Франчайзингова мережа підрядників, що включає передусім сервіси евакуаторів та СТО, буде запущена спочатку у великих містах, а згодом – у регіонах. Протягом 5 років вона має охопити всю територію України.

British Auto Club має європейський досвід у сфері надання допомоги водіям, і це забезпечує прекрасні результати. Всі можливості технічного та страхового асистансу, юридичної підтримки та врегулювання ми й надалі будемо максимально ефективно використовувати у співпраці з нашими В2В-партнерами.