Простота у використанні

Одним з найбільш вагомих плюсів ПАММ-рахунків є абсолютна простота у використанні даного сервісу: інвестор отримує прибуток від операцій на фінансових ринках, але при цьому не витрачає час на самостійну торгівлю, а передає свої кошти в управління досвідченому трейдеру. За успішну торгівлю трейдер, в свою чергу, отримує винагороду. Хід торгівлі інвестор може бачити в режимі реального часу — в особистому кабінеті на сайті Альпарі приведена повна інформація про торгівлю трейдера, список укладених угод і результати торгівлі. Якщо вас не влаштовують результати — в будь-який час ви можете змінити керуючого або реінвестувати свої кошти. Окремо варто відзначити, що крім інвесторів свої кошти в рахунок вкладає і сам трейдер — таким чином компанія Альпарі гарантує своїм клієнтам обдуманість його дій.

Висока прибутковість

Ще однією незаперечною перевагою сервісу ПАММ-рахунків є висока прибутковість. Рівень прибутку у цього інвестиційного продукту нічим не обмежений і може досягати сотень або навіть тисяч відсотків. Наприклад, коливання умовної валюти з 30 одиниць до 60 означатимуть 100% прибутку для тих, хто вчасно купив, а потім продав цю умовну валюту. Інвестору потрібно лише вибрати відповідний стиль управління рахунком — агресивний (високоприбутковий, але більш ризиковий) або консервативний (пріоритет в мінімізації ризиків). Зробити це можна за допомогою докладного рейтингу ПАММ-рахунків (посилання) на сайті Альпарі. У ньому вказані всі характеристики, які допоможуть у виборі керуючого: графік прибутковості, вік ПАММ-рахунки, його ефективність і багато інших.

Надійність

Сервіс ПАММ-рахунків розробила і вивела на ринок компанія Альпарі в 2008 році. На сьогоднішній день торговий оборот сервісу становить понад $ 110 мільярдів, а кількість трейдерів є найбільшим в країнах СНД. За розробку ПАММ-рахунків Альпарі була відзначена численними міжнародними фінансовими нагородами за внесок в розвиток інвестиційних сервісів, кращі програми управління капіталом і багатьма іншими. Незважаючи на те, що зараз практично всі найбільші форекс-компанії пропонують свої аналоги такого способу інвестування, результатами незалежної аудиторської перевірки досі має в своєму розпорядженні тільки Альпарі.

Ще однією з причин, чому багато хто вибирає сервіс ПАММ-рахунків, є повний контроль над засобами. Введення і виведення здійснюється виключно інвестором за допомогою особистого кабінету на сайті Альпарі. Зробити це можна, в тому числі без комісії, одним з безлічі способів: банківські перекази, пластикові карти, інтернет-банки, електронні перекази або платіжні термінали. При цьому Альпарі захищає своїх клієнтів від несанкціонованого виведення коштів системою СМС-підтвердження і автоінформеров.
Можна з упевненістю стверджувати, що ПАММ-рахунки є відмінною і навіть більш перспективною альтернативою банківським депозитам. Особливо з огляду на фактори, які вигідно відрізняють цей сучасний спосіб інвестування від традиційно низькодохідних вкладів. Отримайте безкоштовну консультацію щодо інвестування в ПАММ-рахунки від компанії Альпарі і ваші гроші почнуть працювати на вас!