Карнавальна хода «I love Дніпро» стала наймасштабнішою подією свята – участь у ній взяли понад 10 тис. осіб, серед яких були студенти, вихованці шкіл та позашкільних закладів, учасники народних театрів, співробітники музеїв, спортсмени і навіть мами з візочками. Загалом центром міста пройшли понад 60 колективів та об’єднань, які продемонстрували оригінальні костюми, аксесуари та презентували свої вміння, досягнення та хобі.

Офіційне журі заходу обрало серед учасників переможців у номінаціях: «Краща карнавальна колона», «Краща рухома платформа» та «Кращий карнавальний костюм».

Приз від банку «Південний» вручили переможцям у номінації «Краща карнавальна колона» – колективу позашкільних закладів освіти міста «Моє позашкілля» та представникам Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

«Це вже не перша культурна подія в Дніпрі, яку підтримує банк «Південний». Сприяння проведенню таких заходів є важливою частиною політики корпоративної соціальної відповідальності банку, а також нашими стратегічними інвестиціями у розвиток культури в нашій країні», – зазначила Алсу Богавцова, заступник начальника Дніпровського регіонального відділення банку «Південний».