«До компаній, з якими співпрацює Укрпошта, приєднався найбільший інтернет-магазин «Розетка» і це важливий сигнал того, що ринок e-commerce нам довіряє. Наш новий партнер «Розетка» крім клієнтів у містах, отримує доступ до інтернет-користувачів в селах, звідки за статистикою надходить до 70% замовлень, і де крім національного поштового оператора немає інших сервісів доставки чи вони пропонують дорожчу вартість послуги», – сказав заступник генерального директора з розвитку бізнесу Укрпошти Максим Рабінович.

Оформити кредитну карту онлайн

За його словами в перший день роботи з інтернет-магазином через Укрпошту було доставлено 30 товарів, а через тиждень уже було замовлено 400 відправлень за день й кількість замовлень продовжує зростати.

Як доставляються товари: Замовлені на «Розетці» товари доставляються з післяплатою у поштові відділення. Через Укрпошту зараз можна доставити з «Розетки» некрихкі товари вартістю до 15 тисяч грн і вагою до 30 кг.

Варто зазначити, що Укрпошта також співпрацює з F.ua, LeBoutique, Lamoda, Parfums.ua, Yakaboo, Makeup і іншими e-commerce компаніями.

Раніше повідомлялося, що Укрпошта з 10 вересня значно спрощує тарифікацію переказів та прийому платежів в неавтоматизованих відділеннях, вводячи фіксовану абсолютну комісію за кожний діапазон суми переказу/платежу.