За його словами, сервіс доступний абонентам передоплати, при цьому недоступний контрактним і бізнес-абонентам, а також абонентам-юрособам.

Максимальний ліміт на кількість грошей на рахунку на сьогоднішній день становить 8 тисяч грн, річний обіг по гаманцю — не більше 62 тисяч грн, місячний ліміт — не більше 10 тисяч грн, межа по одній операції — не більше 3 тисяч грн.

«Ми плануємо розширювати даний сервіс на контрактних абонентів в майбутньому. У той же час в нашій мережі понад 90% складають саме абоненти передоплати», — сказав Горкун.

Процесинг для «Смарт Грошей» був розроблений компанією Idemia, платіжною системою виступає національна платіжна система «Простір», а білінг надається безпосередньо компанією «Київстар».

Фінансовим сервісом оператора можна керувати за допомогою СМС, USSD-коду (втч з кнопкових телефонів), на сайті послуги, в мобільному додатку і за допомогою «платіжної кнопки».

Для здійснення платежів і переказів через сервіс — не потрібно надавати дані банківської картки — ідентифікація абонента проходить за абонентським номером (номер телефону плюс пін-код або відбиток пальця).

Мобільний додаток даного сервісу вже доступний для телефонів на базі операційних систем iOs і Android.

Сервіс «Смарт Гроші» підтримує можливість оплати більше 3 тис. різних послуг і сервісів, в тому числі оплату за комунальні послуги, придбання квитків на різні види транспорту, страхові платежі, оплата за парковку (доступна в ряді міст), покупки в інтернеті.

З початку роботи системи оператор пропонує 0% комісії за поповнення мобільного рахунку, за перекази між мобільними рахунками, і за переказ грошей з мобільного рахунку на банківську карту.