«Напередодні старту нового ділового та навчального сезону ми вирішили збільшити максимальну суму швидкої фінансової допомоги для наших клієнтів, яку вони можуть спрямувати на вирішення актуальних фінансових завдань, – говорить Марина Дутлова, директор із роздрібного бізнесу Банку Кредит Дніпро. – Цей крок – відповідь на ринкові тренди, він також враховує побажання клієнтів і їхнє високе зацікавлення нашими кредитними пропозиціями. Завдяки одним із найкращих на ринку умов кредитування банк із початку року подвоїв портфель роздрібних кеш-кредитів і планує надалі нарощувати обсяги роздрібного кредитування, надаючи клієнтам зручний інструмент реалізації фінансових планів».

Банкір підкреслила, що діючі й нові клієнти з будь-якого регіону країни можуть не тільки звернутися в найближче відділення банку, але і зробити заявку на кредит через Інтернет або Контакт-центр. Вагомою перевагою є можливість отримання попереднього рішення по телефону з подальшим отриманням коштів у найближчому відділенні або інформаційно-консультаційному центрі, які розташовано в усіх ключових регіонах України. Всі параметри кредиту прописано в паспорті продукту, який клієнт отримує до підписання кредитного договору. Клієнтам запропоновано широкий вибір каналів погашення і можливість дострокової оплати кредитної заборгованості без жодних штрафних санкцій.

Детальніше з інформацією про роздрібні кредитні пропозиції Банку Кредит Дніпро можна ознайомитися на сайті у розділі «Приватним особам/Кредити».