Garmin Pay – це безконтактний спосіб оплати товарів і послуг через термінал у магазині за допомогою спортивного годинника Garmin із функцією NFC*. Цей сервіс розроблений спеціально для активних людей, що сповідують здоровий спосіб життя і для яких важливо заощаджувати час та робити все максимально зручно.

«Garmin Pay стане в нагоді людям, які регулярно займаються спортом. Погодьтеся, що носити із собою гаманець, аби, наприклад, придбати пляшку води під час ранкової пробіжки, не дуже зручно. Вирішити цю проблему допоможе годинник із функцією NFC. За допомогою цього гаджета можна також легко та безпечно розрахуватися за чашку кави по дорозі на роботу чи оплатити проїзд у метро», — прокоментував Артем Семейнов, директор департаменту роздрібного бізнесу банку «Південний».

Окрім можливості безконтактно розраховуватися за покупки, годинники Garmin мають функцію вимірювання пульсу, допомагають планувати і відслідковувати тренування, можуть обмінюватися даними зі смартфоном за допомогою Bluetooth та пропонують багато інших цікавих опцій залежно від моделі.

Для здійснення оплати спершу необхідно завантажити додаток Garmin Connect з Google Play або App Store, у розділі Garmin Devices обрати свій годинник, за інструкцією додатка підключити картки Visa банку «Південний», після чого синхронізувати смартфон із годинником та одним дотиком здійснити оплату в магазині.

*Зараз на українському ринку представлено кілька моделей спортивних годинників Garmin з підтримкою сервісу Garmin Pay. Це моделі Vivoactive 3 і Vivoactive 3 Music, Forerunner 645 і Forerunner 645 Music, Fenix 5 Plus. Модельний ряд може змінюватися.