Garmin Pay — швидкий платіжний сервіс, призначений в першу чергу для спортсменів і людей, які ведуть активний спосіб життя, цінують свободу рухів і не хочуть обтяжувати себе зайвими речами. На пробіжці, під час фітнесу, вечірніх прогулянок і на вечірці більше немає необхідності носити з собою гаманець і платіжні картки. Досить піднести руку з розумним годинником до терміналу – і оплату буде здійснено.

Сервіс уже доступний всім власникам карток Visa від Альфа-Банку Україна, які користуються розумними гаджетами Garmin серій vivoactive® і Forerunner®. Крім можливості здійснювати безконтактні платежі, ці годинники стежать за пульсом власника, допомагають планувати і відслідковувати тренування, можуть отримувати повідомлення та багато іншого в залежності від моделі.

Активізувати послугу Garmin Pay не складно. Користувачеві потрібно завантажити в Google Play або App Store додаток Garmin Connect, синхронізувати смартфон зі смарт-годинником і додати банківські картки Visa від Альфа-Банку Україна.

Щоб розрахуватися розумним годинником, потрібно ввести пароль і піднести годинник до терміналу. При цьому дані номера картки платника замінюються персональним цифровим кодом (токеном), тому картка і рахунок користувача захищені.