Протягом чотирьох днів на березі Чорного моря тисячі прихильників музики насолоджувалися ексклюзивними програмами найкращих українських та світових виконавців. Хедлайнерами фестивалю стали Martina Topley Bird, Laura Marti, Onuka, Morcheeba з презентацією альбому Blaze Away.

«Це один з найстаріших в Україні музичних фестивалів, і нам дуже приємно стати фінансовим партнером такого дійства, оскільки заходи такого масштабу формують культурне життя нашої країни. В межах нашого партнерства на Koktebel Jazz Festival було встановлено РOS-термінали нашого банку, завдяки яким усі гості та учасники заходу могли швидко та безпечно здійснювати розрахунки», – сказав Артем Семейнов, директор департаменту роздрібного бізнесу банку «Південний».

Протягом чотирьох днів на території Jazz&Blues Cafe було розміщено фото- та лаунж-зони банку «Південний», де можна було «джазувати» з комфортом. Окрім того, на стенді банку можна було дізнатися про продукти та спеціальні програми обслуговування, а також отримати спеціальні подарунки за здійснення безготівкових розрахунків.