У кожного вкладника була можливість виграти до двох тисяч гривень. Акція проводилася з 9 липня по 31 липня 2018 року.

В акції брали участь депозитні вклади ПАТ «Універсал банк» строком від 6 (шести) місяців і на суму від 50 000 (п'ятдесят тисяч) грн.

Минулого тижня стали відомі імена переможців. Головний приз — 2 тисячі гривень — виграв Микола.

«Нещодавно взяв участь в розіграші „Mінфіна“. Дуже задоволений несподіваним виграшем. Приємно, що відбуваються такі заохочувальні заходи», — написав він.

Ще три вкладника Універсал Банку виграли по 1 тисячі гривень.

«Я скептично ставилася до пропозицій „Мінфіну“ і тому не хотіла „світитися“ в соцмережах зі своїми даними. Фінансовий консультант мене вмовила, що це не „розіграш“ і я підключилася до бонусної програми і ще виявилося, що мені пощастило перемогти. Остаточно буду впевнена в реальності програми, коли отримаю премію і бонуси. Колектив ввічливий і налаштований доброзичливо. Спасибі їм за обслуговування і консультації. Успіхів Вам і нам і подальшої співпраці“, — написала Світлана з Дніпра.

З 1 серпня по 31 серпня 2018 року «Мінфін» проводить розіграш по депозитах Глобус Банку

Призи переможцям перераховуються на поточний рахунок з використанням платіжної картки, зазначеної у відповіді на запит організатора протягом 10 робочих днів.

Нагадуємо, що підвищити прибутковість своїх вкладів, як це зробили вже тисячі читачів «Мінфіну», можна, розмістивши депозит в банку через наш сайт. Тоді ви отримаєте додатково до 2% річних до базової відсоткової ставки. Детальні умови — в розділі «Бонус до депозитів».