«Як соціально відповідальна компанія, Таскомбанк приділяє значну увагу популяризації фізичної культури. Підтримка розвитку спорту і, зокрема, масового футболу в Україні, є важливою складовою корпоративної культури банку», — зазначив Голова Правління Таскомбанку Сергій Тігіпко.

Чемпіонат Європи з міні-футболу, який відбудеться з 12 по 18 серпня на стадіоні «Гідропарк Арена» у Києві, є однією з центральних футбольних подій 2018 року і вважається найбільшим масово-спортивним заходом з міні-футболу в Європі. У цьогорічному чемпіонаті в Києві, який проходитиме за підтримки Таскомбанку, братимуть участь представники 20 національних збірних команд із різних країн Європи.

«Системні заняття фізичною культурою та спортом – це запорука гармонійного розвитку і необхідний елемент побудови успішного майбутнього держави. Проведення в Києві чемпіонату Європи з міні-футболу свідчить про високий рівень підготовки українських спортсменів і стане серйозним стимулом для подальшого розвитку міні-футболу в Україні», — переконаний Сергій Тігіпко.

Говорячи про підтримку Таскомбанком спорту, варто зазначити, що упродовж кількох років банк є спонсором Федерації баскетболу України, а цього року відкрив оновлений дитячий футбольний майданчик у Рівному. Також банк активно заохочує заняття спортом серед своїх працівників. Так, корпоративна команда Таскомбанку з міні-футболу бере участь у багатьох турнірах, відома серед прихильників цього виду спорту як команда-лідер і завойовує чемпіонські кубки. Спорт, переконані у банку, не тільки зміцнює, а й об’єднує.

«Для нас почесно розпочати співпрацю з одним із лідерів українського бізнесу – Таскомбанком, який активно підтримує розвиток в Україні фізичної культури та спорту. Завдяки об’єднанню зусиль представників бізнесу та спорту ми зможемо долучити до здорового способу життя значно ширше коло співвітчизників», — підкреслив Генеральний менеджер парку «Місто Спорту» та Євро з міні-футболу – 2018 Сергій Харченко.

Варто зазначити, що впродовж тижня в рамках Чемпіонату Європи з міні-футболу відбудеться 48 поєдинків, які розпочнуться 12 серпня матчем Україна – Італія.