«Старіння» авторинку не випадково: в «Укравтопромі» відзначають, що, в порівнянні з червнем, попит на старі іномарки в минулому місяці виріс на 88%.

Найбільш ходовими, за підсумками липня, стали автомобілі німецького бренду Volkswagen, яких поставили на облік майже 1,6 тис. Це в 3,6 рази більше, ніж продажі нових авто цієї марки.

Другий рядок у рейтингу водійських симпатій зайняли старі автомобілі Renault, яких в липні продали близько 1,4 тис. шт. Це майже вдвічі більше, ніж реалізували нових машин Renault.

На третьому місці Skoda з результатом 951 шт. (на 89% більше, ніж продано нових авто цієї марки).

Б / в Ford придбали 626 водіїв, Це вдвічі більше, ніж нових машин цього бренду. У топ-5 потрапив також Nissan — зареєстровано 519 машин з пробігом (на 12% більше, ніж нових).

«Укравтопром» склав також рейтинг найпопулярніших моделей старих іномарок. У топ-5 потрапили Renault Megane (близько 1 тис. шт), Volkswagen Passat (662 шт.), Skoda Octavia (488 шт.), Nissan Leaf (317 шт.), Volkswagen Golf (292 шт.).

Всього з початку року на українські номери поставили 51,6 тис. легкових авто з пробігом, що на 84% більше, ніж за аналогічний період минулого року.